NORTAGG ER DIN TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG ER DIN TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG er professionelle inden for engros elektronik og har igennem lang tid handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er parat til at blive leveret hos jer. Mangler jeres forbrugere den bedste skærmbeskyttelse så er I kommet til det rette sted. Vi har et masivt udvalg som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi mange gode tilbud til vores besøgende. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres telefoner operer perfekt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine kunder bedst muligt. Som forhandler af engros elektronik har NORTAGG mange muligheder for at ordne dine problemer. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en solid beskyttelse af din iPhones. Vores SmartGlass er seriøst fleksibelt på baggrund af vores produktion. Fremfor det tradionelle skrøbelige materiale som findes som alle andre engros elektronik, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, som derved giver jer et fantastisk produkt.  

Mangler du sportswear ?   

Hos NORTAGG har vi et kæmpe sortiment af fantastisk tøj, hvor I kan finde alverdens gode muligheder. Mangler dit firma påklædning til dine ansatte? Vi har ofte stabile poloer af den bedste kvalitet, og vi handler grossist tøj, så du kan bestille de korrekte til jers organisation. Vores store sortiment strækker sig over flere forskellige kategorier, og NORTAGG kan af den grund tilbyde et væld af produkter. Vi er for det meste klar til at leve op til dine ønsker og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et kæmpe sortiment af sportswear af høj kvalitet som vil passe optimalt til jeres virksomhed. Vores sortiment vil også hjælpe din virksomhed i den kommende tid nu hvor det gode vejr kommer tilbage til landet og flere mennesker skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være optimal til hiking. Som grossist tøj har vi ofte et fuldt lager og de bedste tilbud parat til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG leverer kun med produkter i fantastisk kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor altid være sikker på at modtage gode produkter. Som grossist tøj er vi altid interesseret i vores kunders spørgsmål, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Købere er derfor altid velkomne til at vende tilbage med en rating efter du har givet vores produkter et forsøg, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

Skriv et svar